Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle med fräst karljohanssvamp
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
färsk persilja leaves only20 g
-
vitlöksklyfta1
-
extra virgin olivolja50 g
-
30 g torkad karljohanssvamp, som blötlagts i ljummet vatten i 20 minuter och sedan silats avfärsk karljohanssvamp cut in slices100 g
-
färska champinjoner cut in slices100 g
-
salt plus extra for seasoning1 ¼ tsk
-
vatten1200 g
-
tagliatelle (lång torkad äggpasta)300 g
-
nymalen svartpeppar1 - 2 nypor
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Brak ocen
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Ris med skinka & pak choi
Brak ocen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Brak ocen
Pumparisotto med bacon
50 min
Tagliatelle med pumpa
Brak ocen
Pastasallad
Brak ocen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Brak ocen
Miso udon carbonara
Brak ocen
Sichuan spaghetti
Brak ocen