Urządzenia i Akcesoria
Borsjtj
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner
Składniki
-
färsk persilja leaves only3 - 5 kvistar
-
tomater cut in pieces200 g
-
lök cut in pieces100 g
-
morötter cut in pieces100 g
-
råa rödbetor cut in pieces (2 cm)200 g
-
olja40 g
-
potatis cut in pieces (2 cm)150 g
-
röd paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
vitkål cut in strips200 g
-
vatten1000 g
-
salt2 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ärt- och myntasoppa
20 min
Rökig mexikansk bönsoppa
35 min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Brak ocen
Gazpacho på gulbeta
Brak ocen
Sesamlax och ärtsoppa
1 godz.
Koreansk ramen med tofu
50 min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Brak ocen
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45 min
Gurksoppa med räkor på spett
Brak ocen
Curry- och sötpotatissoppa
Brak ocen
Tom Yum med räkor
25 min
Broccoli- och stiltonsoppa
Brak ocen