Urządzenia i Akcesoria
Gresskar og løkgalette med coleslaw
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porsjoner
Składniki
Deig
-
fullkornsmel pluss ekstra til dryssing190 g
-
smør, usaltet kaldt, i terninger115 g
-
timianblader, ferske1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
vann iskaldt50 g
Fyll
-
flaskegresskar, skrelt, i terninger (2 cm)gresskar skrelt, i terninger (2 cm)600 g
-
kokende vann500 g
-
olivenolje pluss ekstra til pensling1 ss
-
rødløk store (ca. 220 g), delt i skiver2
-
ricotta ost, ferskkremost75 g
-
chiliflak, tørket (opcjonalnie)1 klype
-
havsalt pluss ekstra etter smak½ ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak¼ ts
Coleslaw
-
rødkål kjermet, delt i biter (4 cm)300 g
-
gulrot delt i biter (3 cm)50 g
-
sellerirot delt i biter (3 cm)100 g
-
røde epler (ca. 2), kjernet og delt i fire200 g
-
majones60 g
-
yoghurt naturell30 g
-
dijon sennep20 g
-
blandete frø ristede, til dryssing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
803 mg
Białko
13 g
Kalorie
3038 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
47 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen