Urządzenia i Akcesoria
Stuing med kikerter, squash og grønnkål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
olivenolje pluss 1 ss35 g
-
løk delt i fire100 g
-
hvitløksfedd1
-
timianblader, ferske1 ss
-
flaskegresskar skrelt, delt i biter (3-4 cm)250 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
hvite kikerter, på boks skyllete, drenerte (2 x 400 g bokser)480 g
-
tomater, tørkete, i olje drenerte, i skiver (5 mm)6
-
laurbærblad, tørket1
-
spisskummen, malt1 ss
-
kanel, malt1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
harissa paste (opcjonalnie)1 ss
-
1 toppet ts grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
kokende vann800 g
-
fetaost100 g
-
sitron kun finrevet skall1
-
koriander, malt1 ts
-
grønnkål revet, store stilker fjernet150 g
-
fennikelfrø, tørkede ristet2 ts
-
korianderblader, ferske til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1041 mg
Białko
12 g
Kalorie
1529 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen