Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 克 水
- 800 克 鳕鱼排 ,大约4块,每块200克,2.5厘米厚
- 5 小撮 盐
- 5 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 20 克 姜 ,切薄片
- 350 克 西兰花, 切小朵
- 30 克 红葱头
- 特级初榨橄榄油 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 832.7 mg