Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
TM6

sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1800 克 水
  • 800 克 鳕鱼排 ,大约4块,每块200克,2.5厘米厚
  • 5 小撮 盐
  • 5 小撮 黑胡椒粉
  • 20 克 特级初榨橄榄油
  • 20 克 姜 ,切薄片
  • 350 克 西兰花, 切小朵
  • 30 克 红葱头
  • 特级初榨橄榄油 ,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2099.7 kJ / 501.5 kcal
Białko
41.2 g
Węglowodany
23.5 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
3.5 g
Sód
832.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy