Urządzenia i Akcesoria
Hackbällchen-Reis-Topf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Hackfleisch, gemischt400 g
-
Eier2
-
Toastbrot entrindet, in Würfeln4 Scheiben
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
-
Basmati-Reis200 g
-
Frischkäse (z. B. Brunch Peperoni), siehe Tipp300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37 g
Kalorie
3152 kJ /
753 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 godz.
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 min
Spaghetti Carbonara
10 min
Cannelloni à la Jasmin
1 godz.
White-Chicken-Pasta
40 min
Steam-Brownies
35 min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Schinken-Käse-Sauce
25 min
Lasagne satt (Garfield)
1 godz. 30 min