Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de apio, en trozos
- 250 g de zanahoria, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de jitomate, en trozos
- 150 g de calabacita, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de champiñones
- 1 hoja de laurel seca (opcjonalnie)
- 6 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. albahaca, salvia, romero), sólo las hojas
- 4 ramitas de perejil fresco
- 120 g de sal gruesa
-
30
g de vino blanco seco
lub 30 g de agua - 1 cucharada de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de carne
45min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Concentrado de caldo de pollo
45min
Salsa de jitomate
40min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Salsa cátsup
25min
Mantequilla clarificada
3 Std.
Yogur griego natural
15ωρ. 30 λεπτ.
Yogur natural
11 Std. 10 Min
Crema de cacahuate
10min
Requesón
2h
Puré de jitomate básico
35min