Concentrado de caldo de verdura

4.9 128 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 200 g de apio en trozos
  • 250 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de jitomate en trozos
  • 150 g de calabacita en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de champiñones
  • 1 hoja de laurel seca (opcjonalnie)
  • 6 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. albahaca, salvia, romero), sólo las hojas
  • 4 ramitas de perejil fresco
  • 120 g de sal gruesa
  • 30 g de vino blanco seco
    30 g de agua
  • 1 cucharada de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 47583.6 mg
Białko 30.5 g
Kalorie 2775.7 kJ / 663.4 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 26.9 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 73.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...