Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 片 姜
- 30 克 味醂
- 180 克 红鲷鱼鱼排 ,切5×5厘米,焯水洗净备用
- 1 茶匙 日式浓口酱油
- 120 克 日本清酒
- 2 茶匙 糖
- 50 克 刀豆 ,切5厘米段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1175.5 kJ / 281 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 458.5 mg