Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 512 g de agua mineral
- 36 g de azúcar
- 24 g de mantequilla
- 15 g de levadura seca instantánea
- 746 g de harina
- 12 g de sal fina
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 403 kJ / 97 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g