Сборный суп-пюре

Сборный суп-пюре

5.0 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 порция

Składniki

  • оливкового масла
    25 - 30 г
  • овощной смеси для жарки (напр. лук, лук-шалот, лук-порей), кусочками по 2 cм)
    170 - 200 г
  • свежих или замороженных овощей (напр. кабачки, морковь, тыква, сладкий картофель, сельдерей, пастернак, зеленый горошек), кусочками подходящего размера
    700 - 800 г
  • воды
    750 - 850 г
  • овощной бульонной пасты
    1 ч.л.
    1 кубик овощного бульона (на 0.5 л)
  • соли
    1 ч.л.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 порция

Białko 4 g
Kalorie 465 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie