Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
鹅肝
- 160 克 水
- 160 克 鸡高汤
- 5 克 琼脂
- 180 克 鹅肝 ,去筋,切小块
蘑菇
- 2 个 蒜头
- 100 克 蘑菇 ,切小块
- 100 克 新鲜香菇 ,切小块
- 10 克 橄榄油
- 10 克 黄油
- 10 克 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
装盘
- 新鲜松露 ,切片,装饰用
- 松露油 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 555.8 kJ / 132.8 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3247.1 mg