Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g ulei de măsline
- 170 - 200 g amestec de legume pentru sotat (ex ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 700 - 800 g amestec de legume pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac, mazăre), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 750 - 850 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 1 linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budincă de orez
1 Std.
Orez fiert în aburi
25 Min
Supă cremă de ciuperci
20 min
Supă de năut cu spanac
40 Min
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 Min
Limonadă
5min
Pâine cu cinci semințe
1h 50min
Piure de cartofi
50 min
Clătite în stil american
40 Min
Supă cremă de roșii
25 Min
Înghețată de fructe
5min
Focaccia cu ceapă
2h