Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g ulei de măsline
- 170 - 200 g amestec de legume pentru sotat (ex ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 700 - 800 g amestec de legume pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac, mazăre), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 750 - 850 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 1 linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cremă de ciuperci
20 min
Piure de cartofi
50min
Focaccia cu ceapă
2h
Pâine cu cinci semințe
1 Std. 50 Min
Limonadă
5 Min
Budincă de orez
1 godz.
Supă cremă de dovlecei
25 min
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Înghețată de fructe
5 Min
Orez fiert în aburi
25 min
Unt
5 Min
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 min