Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con tomates y aceitunas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porciones
Składniki
-
5 g de azúcar
-
10 g de levadura prensada fresca
-
550 g de agua
-
300 g de harina 00
-
200 g de harina 000
-
35 gramo aceite de oliva + q.b.
-
10 g de sal
-
30 g de jugo de limón
-
tomates cherry en mitades
-
aceitunas sin carozo
-
sal gruesa c/n
-
orégano seco c/n
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
652.3 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1525.7 kJ /
364.7 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focaccias y pizzas
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Torta trufada de chocolate
35 min
Galletas de limón y amapolas
1 godz.
Mini bagels
2 godz.
Tarta de chocolate y frutillas
2 godz. 15 min
Pan de molde
3 godz.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Cóctel de limoncello y albahaca
30 min
Agua detox de moras
15 min
Crème Brûlée de dulce de leche
4 godz. 30 min
Grisines integrales con sésamo
2 godz.
Crème brûlée de chocolate y naranja
3 godz. 45 min
Puré de papas
50 min