Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 茄子 ,去皮,切块
- 10 克 盐
- 1100 克 水
- 30 克 油
- 100 克 藜麦(印加麦)
- 100 克 手指胡萝卜
- 240 克 芦笋 ,切段
- 120 克 玉米笋
- 100 克 蜂蜜
- 100 克 意大利黑醋
- 200 克 橄榄油
- 200 克 混合生菜
- 200 克 芝麻菜
- 150 克 黄瓜 ,切片
- 120 克 樱桃番茄 ,一切二
- 200 克 紫洋葱
- 2 个 牛油果 ,去皮去核,切小块
- 黑胡椒粉 ,装饰用
- 橄榄油 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2114 kJ / 505.2 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 4.6 g