Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 新鲜香菇 ,切块,提前汆水
- 3 片 姜 ,切末
- 30 克 火腿 ,切粒
- 50 克 胡萝卜 ,切块
- 2 条 鲈鱼 ,去皮去骨,鱼肉重约180克
- 5 克 料酒
- 10 克 葱 ,切末
- 2 汤匙 淀粉
- 1 颗 蛋清
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 200 克 银鱼 ,洗净沥干
- 1 小撮 白胡椒粉
- 油 ,煎炸用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1350.3 kJ / 322.8 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 0.6 g