Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 海鲈鱼鱼排
- 1 茶匙 柠檬汁
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 红葱头
- 15 克 蒜头
- 10 克 油
- 150 克 去皮番茄
- 30 克 节瓜 ,切丁
- 30 克 茄子 ,切丁
- 20 克 去核绿橄榄
- 80 克 樱桃番茄 ,一切二
- 3 支 新鲜牛至
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 640.2 kJ / 153 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.2 g