Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g bolacha digestiva
- 100 g manteiga
Recheio
- 250 g água
- 25 g gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)
- 390 g leite condensado magro
- 100 g polpa de maracujá
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte de maracujá
4h
Bavaroise de framboesa
3h 10min
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Tarte de limão e maracujá
1h
Pudim de maracujá
2u. 5min
Tarte de avelã com leite condensado
1h
Mojito de frutos do bosque sem álcool
10min
Deviled eggs
30 min
Torta de leite condensado e coco
20 min
Tarte de banana e caramelo
1h
Tarte banoffee com espuma de banana
15 Min
Tarte de limão e merengue
30 min