Urządzenia i Akcesoria
Tarte de maracujá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
Base
-
bolacha digestiva250 g
-
manteiga100 g
Recheio
-
água250 g
-
gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)25 g
-
leite condensado magro390 g
-
polpa de maracujá100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tarte de cereja e amêndoa
55 min
Bavaroise de baunilha e creme de caramelo com café
20 min
Mousse de maracujá
10 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Tarte de cerejas
55 min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Tarte de limão com mirtilos e amoras
1 godz. 20 min
Tarte de limão e maracujá
1 godz.
Pudim de maracujá
2 godz. 5 min
Clafoutis de frutos silvestres
30 min
Mousse rápida de framboesa
15 min
Cheesecake de limão
6 godz. 30 min