Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g bolacha digestiva
- 100 g manteiga
Recheio
- 250 g água
- 25 g gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)
- 390 g leite condensado magro
- 100 g polpa de maracujá
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake
4h 30min
Tarte de maracujá
4h
Cheesecake de limão
6h 30min
Tarte de limão e maracujá
1h
Tarte de fruta fresca
1h
Tarte de avelã com leite condensado
1h
Bavaroise de morango
8h 5 min
Cheesecake de chocolate e café
3sa 15 dk
Cheesecake de chocolate e avelã
1sa 10 dk
Tarte gelada
3 Std. 20 Min
Tarte de chocolate e avelã
1sa 10 dk
Semifrio de framboesa
8h 20min