Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
鳕鱼慕斯
- 220 克 土豆 ,去皮,切丁1×1厘米
- 125 克 牛奶
- 70 克 鳕鱼排 ,切块。
- 250 克 稀奶油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 2 个 气弹(虹吸瓶专用)
温泉蛋
- 1600 克 水
- 4 颗. 蛋 ,选择有机鸡蛋
配菜
- 70 克 芦笋 ,去皮,切丁
- 10 克 黄油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
组合
- 食用花 ,适量,各色食用花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1683.3 kJ / 402.3 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 1 g