Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 桂鱼
- 30 克 笋 ,切长条状丝
- 25 克 火腿 ,切长条状丝
- 20 克 葱 ,切长条状丝
- 1 茶匙 料酒
- 2 片 姜
- 1 小撮 盐
- 白胡椒粉 适量
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1301.5 kJ / 311 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.4 g