Urządzenia i Akcesoria
Vaniljesauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner
Składniki
-
mælk300 g
-
æggeblommer4
-
sukker50 g
-
vaniljestang½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
174 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Karamelsauce
1 godz. 30 min
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Brak ocen
Jordbærmarmelade
55 min
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Mascarpone frosting
Brak ocen
Mælkebøtte-honning
Brak ocen
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Brak ocen
Sirup af brun sukker
20 min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Brak ocen
Appelsincurd
Brak ocen