Urządzenia i Akcesoria
Vaniljesauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner
Składniki
-
mælk300 g
-
æggeblommer4
-
sukker50 g
-
vaniljestang½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
174 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Mælkebøtte-honning
Brak ocen
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Brak ocen
Sirup af brun sukker
20 min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Brak ocen
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Brak ocen
Appelsincurd
Brak ocen
Appelsinmarmelade
2 godz. 30 min
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Brak ocen
Gulerodsmarmelade
Brak ocen
Rosenblademarmelade
45 min