Urządzenia i Akcesoria
Fisk og kartofler med tomatsauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner
Składniki
-
kartofler skåret i mindre stykker (3-4 cm)800 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
6 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver), alle typer hvid fiskkulmule bøffer (120-200 g hver)6
-
salt efter smag2 tsk
-
løg skåret i halve150 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i mindre stykker100 g
-
olivenolie30 g
-
hvidvin (opcjonalnie)50 g
-
tomat skåret i mindre stykker400 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand100 g
-
salt efter smag
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ørred med hollandaisesauce
50 min
Stegte nudler med rejer
No ratings
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
No ratings
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 h 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
No ratings
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
No ratings
Sushibowls med laks (2200 kcal)
No ratings
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
No ratings
Havbras med krydderolie
No ratings
Laks med grøntsagssovs
No ratings
Burger af havtaske og laks
No ratings
Fiskeburger
No ratings