Urządzenia i Akcesoria
Schoggi-Praliné-Dacquoise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Portionen
Składniki
Dacquoise
-
gemahlene Mandeln135 g
-
Puderzucker150 g
-
Eiweiss5
-
Zucker50 g
-
Krokant (s. Tipp)40 g
Schoggi-Ganache
-
dunkle Schokolade, 70 % Kakao in Stücken250 g
-
Vollrahm, gekühlt sehr kalt250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
2165 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles Schoggi!
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 godz.
Limoncello
192 godz. 30 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Truffes-Variationen
45 min
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17 godz.
Krokante Schoggi-Torte
15 godz.
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1 godz. 40 min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2 godz. 15 min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min