Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marmercake
- 4 eieren
- 200 g suiker
- 1 el vanillesuiker, huisgemaakt
- 100 g bloem
- 100 g zetmeel, bv. maiszetmeel of aardappelzetmeel
- 1 el bakpoeder
- 1 el cacaopoeder
- 2 - 3 el suiker
Perzikvulling
- 8 gelatineblaadjes (ong. 15 g)
- water, voor het weken van de gelatine
- 200 g volle room
- 470 g halve perziken, ingeblikt, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- 200 g kwark kaas
- 40 g suiker
- 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Profiteroles
2 Std.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Caipirinha van mango
5 min
Coconut Dream
10 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
IJssandwich
Žádné hodnocení
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Suikerpasta
Žádné hodnocení
Fruitnectar
10 min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min