Urządzenia i Akcesoria
Gazellehoorns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 stuks
Składniki
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkers uit Marokko
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tempé
48 godz.
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Pizzadeeg
1 godz.
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Batbout met kaas
30 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Avocadosap met dadels
5 min