Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Krevetten, roh, ungeschält, ganze, (nur Schale und Kopf, Fleisch beiseite legen)
- 1 Lauch, in Scheiben (3 cm)
- 25 g natives Olivenöl extra
- 800 g Wasser
- 150 g Mittelgrät vom Seeteufel
- 1 TL Salz
- 2 Stängel frische Petersilie
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegane Bratensauce
45min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 Std. 30 Min
Austernpilze mit Peperoni
25 Min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Fischbrühe
30min
Wolfsbarsch mit Gemüse und Fenchelsauce
55 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min
Gemüsefond
45min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min