Urządzenia i Akcesoria
Banana Cream Pie
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
438.5 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
3886.6 kJ /
928.9 kcal
Tłuszcz
64.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Strawberry Shrub
10 min
Blueberry Swirl Cheesecake
8 godz. 55 min
Frozen pineapple cream
10 min
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1 godz. 20 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Carrot Croquettes
1 godz. 10 min
Onion Dip
10 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min