Urządzenia i Akcesoria
Banana Cream Pie
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
438.5 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
3886.6 kJ /
928.9 kcal
Tłuszcz
64.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
36 godz.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Strawberry Shortcake
1 godz.
Strawberry Caipiroska
10 min
Blueberry Cobbler
1 godz.
Coconut Cake
1 godz.
Chocolate Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1 godz. 30 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.