Banana Cream Pie

Banana Cream Pie

3.3 16 ocen
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 slices

Składniki

Pie Crust
  • unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease
    4 oz
  • vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)
    2 oz
  • all-purpose flour
    10 oz
  • ultrafine sugar
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • iced water
    6 - 8 tbsp
  • bananas (approx. 6 bananas), divided
    27 oz
Banana Filling
  • orange juice (approx. 1 orange)
    1 oz
  • unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided
    4 oz
  • half and half
    24 oz
  • ultrafine sugar
    5 oz
  • egg yolks from large eggs
    6
  • corn starch
    4 tbsp
  • vanilla extract
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Pie Topping
  • sugar
    2 tsp
  • heavy whipping cream chilled
    16 oz
  • vanilla extract
    ¼ tsp
  • banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)
    4 ½ oz
  • orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning
    ½ oz

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 928.9 kcal / 3886.6 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 64.5 g
Węglowodany 80.1 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 36.3 g
Sód 438.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...