Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ pera (circa. 180 g), a pezzi
- 150 g di cetriolo, a pezzi
- 50 g di foglie di lattuga verde
- ½ limone, pelato, senza la parte bianca e i semi.
- 1 - 2 cucchiai di sciroppo di agave
- 250 g di acqua, fredda
- 3 cubetti di ghiaccio
- Wartości odżywcze
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min
Limonata
5min
Sorbetto al limone
8h 30min
Baguette
4h
Cocktail alla frutta
Brak ocen
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Panini al müesli
Brak ocen
Cheesecake alle fragole
2h 50min
Meringhe
2h
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Croissant
7h 30min
Mousse al cioccolato
3h 30min