Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake-Eis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 Portionen
Składniki
-
Zucker40 g
-
Orange Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Schokoladen-Cookies in Stücken70 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Saure Sahne150 g
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
943 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Cheesecake mit Himbeeren
2 godz.
Weiße Schokomousse
10 godz.
Schoko-Spitzen
2 godz. 30 min
Crème brûlée
6 godz.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 godz.
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Cheesecake-Ice-Cream
3 godz.
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 godz. 20 min
Käsekuchen im Glas
4 godz.
Fondant au Chocolat
20 min