Urządzenia i Akcesoria
Sos de roșii
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porții
Składniki
-
ceapă tăiată jumătăți120 g
-
cățel de usturoi1
-
ulei de măsline extravirgin50 g
-
pulpă de roșii, din conservă800 g
-
zahăr1 linguriță
-
sare după gust½ linguriță
-
frunze de busuioc proaspăt5 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porții
Białko
12 g
Kalorie
2723 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 min
Gem de prune
55 min
Gem de prune
50 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Vinete sotate (400 g)
Brak ocen
Suc antioxidant
Brak ocen
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20 min
Paste fierte
20 min
Gem de fructe tradițional
55 min
Sos napolitan
1 godz.
Cremă de ciocolată și alune
45 min
Piure de cartofi
50 min