Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zoete azukiboonpasta
- 150 g gedroogde azukibonen, geweekt gedurende 4-24 uur
- 850 g water
- 50 g bruine suiker
Rijstcake
- 100 g rijstmeel (zie tips)
-
125
g rijstmeel
lub 125 g bloem van kleefrijst - 60 g bloemsuiker
- 75 g melk
- 15 g gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Borscht
50 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Vegan moussaka
1h 50 min
Rode kool cups met kip
25 min
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Levercake
Brak ocen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Piña Colada sorbet
30min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min