Urządzenia i Akcesoria
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porties
Składniki
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Soefganiots
2 godz.
Scandinavische brunch
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Kaas uilen
Brak ocen
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Havermoutrepen met kaas
45 min
Gemarineerde paprika's
55 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min