Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zoete azukiboonpasta
- 150 g gedroogde azukibonen, geweekt gedurende 4-24 uur
- 850 g water
- 50 g bruine suiker
Rijstcake
- 100 g rijstmeel (zie tips)
-
125
g rijstmeel
lub 125 g bloem van kleefrijst - 60 g bloemsuiker
- 75 g melk
- 15 g gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Brioche
5h
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Pierogi met vlees
1h
Levercake
Brak ocen
Pompoen vingers
Brak ocen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Gehakte uien
5min