Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
纸包沙丁鱼
- 8 条 新鲜整条沙丁鱼,去内脏 (每条70-80克)(见变化)
- 特级初榨橄榄油 ,抹油用
- 4 小撮 盐
四季豆色拉
- 2 颗 蛋
- 500 克 水
-
500
克 四季豆
lub 500 克 冷冻四季豆 ,切块 - 250 克 小番茄 ,切半
- 80 克 葱 ,切丝
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 15 克 醋
- 2 - 3 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g