Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 酸黄瓜 ,切块(3-4厘米)
- 150 克 胡萝卜 ,切块(3-4厘米)
- 350 克 甜菜根 ,切块(3-4厘米)
- 500 克 水
- 250 克 土豆 ,切小块(约1厘米)
- 100 克 冷冻豌豆
- 100 克 德国酸菜,真空包装
- 50 克 葱 ,切细碎
- 新鲜莳萝, plus extra to garnish
- 60 克 蔬菜油
- 20 克 白葡萄酒醋
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g