黄鳝煲
TM5 TM6

黄鳝煲

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 400 克 黄鳝
  • 35 克 油
  • 40 克 京葱, 切段
  • 2 个 小洋葱, 切块
  • 5 瓣 蒜头
  • 10 克 姜, 切片
  • 1 汤匙 蚝油
  • 1 ½ 汤匙 生抽
  • 1 汤匙 老抽
  • 30 克 料酒
  • 1 汤匙 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 2 克 新鲜香菜, 装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
909 kJ / 217 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy