Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水 ,蒸煮用
- 400 克 土豆
- 50 克 胡萝卜 ,切块
- 2 汤匙 油
- 130 克 洋葱 ,切丁
- 100 克 培根丁
- 2 茶匙 柠檬汁
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 汤匙 稀奶油
- 100 克 黄油 ,制作焦香黄油用
- 1 支 新鲜欧芹 ,只取叶子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1754.2 kJ / 419.2 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 1.2 g