Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Drobenka
- 75 gramů polohrubé mouky
- 75 gramů másla
- 75 gramů cukru krupice
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 30 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 70 gramů cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů majonézy
- 1 vejce
- 1 špetka soli
Krém a dokončení
- 750 gramů mléka
- 120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 180 gramů másla, pokojové teploty
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2107 kJ / 503 kcal
- Białko
- 6.28 g
- Węglowodany
- 50.84 g
- Tłuszcz
- 31.01 g
- Błonnik
- 0.04 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makovo-jablečný koláč
1h 40min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55 min
Tvarožník
1h 30 min
Žloutkové věnečky
1h 30 min
Královské banánové kostky
1h 30 min
Tvarohové řezy s višněmi
45 min
Řezy Mráček
2h 10min
Ořechovo-banánové řezy
1h 30 min
Ořechový závin
2h 50min
Eton Mess
1 godz.
Ořechové trojúhelníčky (Nussecken)
1h 40min
Zázrak z jednoho vejce
2 Std. 30 Min