
Urządzenia i Akcesoria
方塊巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 個
Składniki
蛋糕
-
奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分),多備一些刷油用75 克
-
低筋麵粉 ,多備一些撒粉用75 克
-
核桃75 克
-
黑巧克力(可可含量70%) ,切塊(約2公分)100 克
-
細砂糖 ,依個人喜好調整50 - 75 克
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
泡打粉½ 茶匙
裝飾
-
牛奶巧克力 ,切塊(約2公分)150 克
-
鮮奶油30 克
-
核桃50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
3461.8 kcal /
14470.4 kJ
Białko
60.4 g
Tłuszcz
261.7 g
Węglowodany
248.9 g
Błonnik
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

對巧克力上癮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan