Legume murate

Legume murate

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g

Składniki

  • apă la temperatura camerei
    1700 g
  • cuburi de gheață
    10 - 15
  • apă, rece ca gheața
    2 l
  • legume bucăți (vezi recomandare)
    300 - 500 g
  • ierburi aromate uscate, în amestec și condimentele preferate, pentru aromă (vezi recomandare)
Apa pentru murături
  • apă la temperatura camerei
    500 g
  • oțet de vin
    250 g
  • zahăr brut de trestie
    2 linguri
  • sare de mare
    1 linguriță
  • piper negru boabe
    1 linguriță
  • boabe de muștar (vezi recomandare)
    1 linguriță
  • foaie de dafin, uscată
    1
  • ienibahar boabe
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 910 g

Sód 2179.3 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 1845.9 kJ / 441.2 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 80.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...