Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
6 porsiyon

Składniki

Makarna Hamuru
  • un
    300 g
  • yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış
    150 g
  • zeytinyağı
    15 g
  • tuz
    1 tk
İç Dolgusu
  • maydanoz sadece yaprakları
    20 g
  • pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • sarımsak
    1 diş
  • kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)
    350 g
  • tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 tutam
  • panko (Japon galeta unu)
    30 g
Ravioli
  • su hamuru nemlendirmek için
  • su
    1200 g
  • tuz
    1 tk
  • tereyağı
    50 g
  • adaçayı yaprağı, kurutulmuş
    15 yaprak

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 1154.3 mg
Białko 13.9 g
Kalorie 1830.5 kJ / 437.5 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 46.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...