Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con tomates y aceitunas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porciones
Składniki
-
5 g de azúcar
-
10 g de levadura prensada fresca
-
550 g de agua
-
300 g de harina 00
-
200 g de harina 000
-
35 gramo aceite de oliva + q.b.
-
10 g de sal
-
30 g de jugo de limón
-
tomates cherry en mitades
-
aceitunas sin carozo
-
sal gruesa c/n
-
orégano seco c/n
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
652.3 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1525.7 kJ /
364.7 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focaccias y pizzas
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Tarta de manzana y pera
50 min
Pan de molde
3 godz.
Valencoctail
1 godz. 30 min
Pastel mediterraneo
50 min
Sopa de pollo de invierno
1 godz.
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 godz. 10 min
Budín de pan
3 godz.
Tarta integral con salsa de cebolla
1 godz. 10 min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 godz.
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min