Urządzenia i Akcesoria
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 8 godz.
24 stuks
Składniki
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (opcjonalnie)30 g
-
eetbaar bladgoud (opcjonalnie)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
20.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
396.5 kJ /
94.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hap en Tap
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Kaas uilen
Brak ocen
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min