晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)

晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    500 克
  • 山药 切小丁
    100 克
  • 红米 洗净沥干
    20 克
  • 大米 洗净沥干
    20 克
  • 蒸饭用
    60 克
  • 鲈鱼 选择中段
    60 克
  • 料酒
    3 克
  • 剁椒
    25 克
  • 空心菜 切段
    100 克
  • 5 克
  • 猪肉肉糜 偏瘦肉型
    15 克
  • 四季豆 切丁
    100 克
  • 10 克
  • 1 克
  • 生抽 见要诀
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 755.6 mg
Białko 23.9 g
Kalorie 1778.6 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...