Urządzenia i Akcesoria
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
山药 切小丁100 克
-
红米 洗净沥干20 克
-
大米 洗净沥干20 克
-
水 蒸饭用60 克
-
鲈鱼 选择中段60 克
-
料酒3 克
-
剁椒25 克
-
空心菜 切段100 克
-
油5 克
-
猪肉肉糜 偏瘦肉型15 克
-
四季豆 切丁100 克
-
水10 克
-
盐1 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
755.6 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1778.6 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第八辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny