Urządzenia i Akcesoria
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份
Składniki
-
水 浸泡用适量
-
干香菇15 克
-
水 蒸煮用500 克
-
毛豆 减去尖头一端80 克
-
盐3 克
-
大米 洗净沥干40 克
-
藜麦(印加麦)20 克
-
水 蒸饭用60 克
-
鸭腿 去皮鸭腿肉,切块75 克
-
料酒3 克
-
油5 克
-
苋菜 切段100 克
-
水15 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1467.9 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
3032.9 kJ /
555 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
61.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第八辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny