午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)

午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    50 克
  • 沙葱 切葱花
    100 克
  • 麻油
    3 克
  • 中筋面粉
    50 克
  • 全麦面粉
    25 克
  • 做饺子皮用
    40 克
  • 防粘用
    适量
  • 蒸煮用
    300 克
  • 秋葵
    100 克
  • 生抽 见要诀
    1 茶匙
  • 香醋
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 301.6 mg
Białko 22.1 g
Kalorie 1970.3 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...