Urządzenia i Akcesoria
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 人份
Składniki
-
猪肉肉糜50 克
-
沙葱 切葱花100 克
-
麻油3 克
-
中筋面粉50 克
-
全麦面粉25 克
-
水 做饺子皮用40 克
-
油 防粘用适量
-
水 蒸煮用300 克
-
秋葵100 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
-
香醋1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
301.6 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
1970.3 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第七辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny