香草白葡萄酒梨配杏仁碎

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

杏仁碎
  • 杏仁碎片,烤制的
    20 克
  • 黄油
    40 克
  • 白砂糖
    40 克
  • 低筋面粉
    40 克
月桂叶英式奶油
  • 牛奶
    300 克
  • 蛋黄
    4 颗
  • 白砂糖
    50 克
  • 新鲜月桂叶 一切二
    5 片
白葡萄酒梨
  • 250 克
  • 白葡萄酒
    500 克
  • 杏仁酒
    20 克
  • 白砂糖
    30 克
  • 八角
    1 颗
  • 香草豆荚 纵向切开
    1 根
  • 梨,Conference品种 见要诀
    6 颗
  • 红糖
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 50.4 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 2080 kJ / 497.1 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 78.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie