血橙配金巴利布丁

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份

Składniki

  • 黄油 涂抹用
  • 面粉 防粘用
  • 血橙 去皮,取肉切段
    200 克
    200 克 橙, ,去皮,取肉切段
  • 石榴籽
    120 克
  • 蜂蜜
    20 克
  • 金巴利酒
    20 克
  • 金酒
    20 克
  • 黄油 切小块
    230 克
  • 白砂糖
    230 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 牛奶
    120 克
  • 橙皮 切碎
    3 茶匙
  • 低筋面粉
    230 克
  • 泡打粉
    2 茶匙
  • 1100 克
香草酱
  • 蛋黄
    6 颗
  • 牛奶
    450 克
  • 白砂糖
    75 克
  • 香草豆荚
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 184.1 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 2629.6 kJ / 628.5 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Węglowodany 72.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie