Urządzenia i Akcesoria
血橙配金巴利布丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份
Składniki
-
黄油 涂抹用
-
面粉 防粘用
-
200 克 橙, ,去皮,取肉切段血橙 去皮,取肉切段200 克
-
石榴籽120 克
-
蜂蜜20 克
-
金巴利酒20 克
-
金酒20 克
-
黄油 切小块230 克
-
白砂糖230 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
牛奶120 克
-
橙皮 切碎3 茶匙
-
低筋面粉230 克
-
泡打粉2 茶匙
-
水1100 克
香草酱
-
蛋黄6 颗
-
牛奶450 克
-
白砂糖75 克
-
香草豆荚1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
184.1 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen
莓馅土豆饺子配香草酱
Brak ocen