Urządzenia i Akcesoria
橙汁糖浆梨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
橙汁240 克
-
橙皮1 颗
-
气泡矿泉水120 克
-
玛莎拉葡萄酒(Marsala)60 克
-
½ 茶匙 肉桂粉肉桂棒1 根
-
梨 约3个,一切二,去核600 克
-
白砂糖60 克
-
香草冰激凌300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
90.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen
莓馅土豆饺子配香草酱
Brak ocen