焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油
    45 克
  • 紫洋葱 切小块
    500 克
  • 红糖
    200 克
  • 1 ¾ 茶匙
  • 红酒醋
    200 克
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 新鲜嫩菠菜 切段
    50 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 牛奶
    30 克
  • 新鲜细香葱 切碎
    5 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪
    60 克
  • 500 克
  • 黄油 煎制用
    2 - 3 汤匙
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 法式长棍面包 切成四段,再水平一切二
    1 根
  • 培根片
    8 片
  • 奶油乳酪
    8 汤匙
  • 新鲜嫩菠菜 用于装饰
  • 番茄
    4 片(薄片)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2157.1 mg
Białko 30.5 g
Kalorie 4611 kJ / 1102.1 kcal
Tłuszcz 62.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 105.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie