蒸巧克力馅饼

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 片(蛋糕)

Składniki

巧克力蛋糕
  • 黄油 防粘用
  • 面粉 防粘用
  • 焦糖浆
    130 克
  • 黄油 切小块
    120 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 牛奶
    100 克
  • 白砂糖
    120 克
  • 低筋面粉
    120 克
  • 可可粉
    30 克
  • 泡打粉
    1 ½ 茶匙
果馅饼
  • 炼乳
    200 克
  • 淡奶
    340 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 奶油乳酪 切块,室温软化
    110 克
  • 1300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)

Sód 156.8 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 1151.6 kJ / 275.2 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie