莓馅土豆饺子配香草酱

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份

Składniki

  • 2700 克
  • 新鲜小土豆 每个约5-6厘米
    500 克
  • 黄油 切块
    80 克
  • 面包糠
    90 克
  • 白砂糖
    90 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 牛奶
    300 克
  • 蛋黄
    4 颗
  • 香草豆荚 刨开,取籽
    1 支
    1 - 2 滴 天然香草精
  • 面粉
    130 克
  • 粗粒小麦粉(任何麦类)
    40 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 2 小撮
  • 1 茶匙
  • 面粉 防粘用
  • 李子 约3-4厘米
    8 颗
    8 颗 杏桃, ,约3-4厘米
  • 综合新鲜莓果 用于装饰
  • 薄荷叶 用于装饰

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 461.7 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1524.2 kJ / 364.3 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...