Urządzenia i Akcesoria
莓馅土豆饺子配香草酱
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份
Składniki
-
水2700 克
-
新鲜小土豆 每个约5-6厘米500 克
-
黄油 切块80 克
-
面包糠90 克
-
白砂糖90 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
牛奶300 克
-
蛋黄4 颗
-
1 - 2 滴 天然香草精香草豆荚 刨开,取籽1 支
-
面粉130 克
-
粗粒小麦粉(任何麦类)40 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
盐2 小撮
-
盐1 茶匙
-
面粉 防粘用
-
8 颗 杏桃, ,约3-4厘米李子 约3-4厘米8 颗
-
综合新鲜莓果 用于装饰
-
薄荷叶 用于装饰
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
461.7 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1524.2 kJ /
364.3 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny