Urządzenia i Akcesoria
午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份
Składniki
-
大米35 克
-
燕麦片10 克
-
水70 克
-
芡实10 克
-
牛肉 牛里脊肉,切片75 克
-
生抽8 克
-
嫩姜50 克
-
油6 克
-
蒜头3 瓣
-
水 煮汤用600 克
-
蛤蜊50 克
-
新鲜海带 冲洗干净50 克
-
盐1 克
-
冬瓜 切小片100 克
-
豆腐 切小块50 克
-
苋菜 洗净沥干130 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
805.1 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2295.5 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第六辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny