午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)

午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份

Składniki

  • 大米
    35 克
  • 燕麦片
    10 克
  • 70 克
  • 芡实
    10 克
  • 牛肉 牛里脊肉,切片
    75 克
  • 生抽
    8 克
  • 嫩姜
    50 克
  • 6 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 煮汤用
    600 克
  • 蛤蜊
    50 克
  • 新鲜海带 冲洗干净
    50 克
  • 1 克
  • 冬瓜 切小片
    100 克
  • 豆腐 切小块
    50 克
  • 苋菜 洗净沥干
    130 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 805.1 mg
Białko 32.9 g
Kalorie 2295.5 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...